жк. Яворов, бл. 73, вх.1 ет. 6, ап. 11 София, България

Спортувайте по европейски на 25 и 26 юни в Южния парк

Спортувайте по европейски  на 25 и 26 юни в Южния парк

Скъпи приятели,

Имаме удоволствието да ви поканим на нашето спортно събитие “Спортувай по европейски“ – проект, одобрен, финансиран и подпомогнат от Програма Европа, 2016 г. на Столична община и организиран в рамките на инициативата „София – Европейска столица на спорта 2018 г.“ от сдружение “Евро Адванс“, в партньорство със Столична община.

Събитието ще се проведе на 25 и 26 юни (събота и неделя) в Южния парк – част III от 10:00 до 14:00 часа. Ще ви очакваме със забавна програма, много спортни игри и изненади.

Ще се погрижим на събитието да има водещ, който да забавлява малчуганите и да води спортните игри.

Подготвили сме и карти на районите в София, където децата могат да покажат със своите рисунки в каква спортна столица искат да живеят.  Всеки ще може да напише своите идеи за развитието на спортна София в специално подготвена за целта книга.

С провеждането на събитието целим да популяризираме инициативата „София – Европейска столица на спорта 2018 г.“, като насърчим децата да спортуват активно и информираме техните родители за проблема с обездвижването и последствията от заседналия начин на живот.

Свързани