жк. Яворов, бл. 73, вх.1 ет. 6, ап. 11 София, България

EUDIGIT: Преодоляване на цифровото разделение между градските и селските райони

EUDIGIT: Преодоляване на цифровото разделение между градските и селските райони

Регистрирайте се сега, за да научите как градовете и селските райони се справят с предизвикателствата на цифровата трансформация

На 6-ти декември уебинарите EUDIGIT се завръщат с нова порция градски иновации, този път насочени към преодоляване на дигиталната пропаст между градските и селските райони. Един от най-напредничавите градове в Европа – Клуж-Напока, Румъния, има честта да ви приветства онлайн за най-новото събитие в рамките на финансирания от ЕС проект – EUDIGIT – European Digital Citizens. Ние, от Сдружение „Евро Адванс“ и град Марсилия, като партньори, се радваме да подкрепим това усилие и да гарантираме ценно съдържание и интерактивни дискусии.

Програмата ще внесе нов поглед върху проблемите и потенциалните решения за осигуряване на ефективна цифрова връзка за всички в Европа. Три панела ще покажат как партньорските градове работят за преодоляване на пропастта между населението в градовете и отдалечените (географски, социално или културно) общности, какво прави Европейският съюз, за ​​да рационализира този процес и какъв опит имат Старият континент и Клуж-Напока в тази област.

Сред лекторите са видни специалисти, променящи града, бизнес професионалисти и високопоставени експерти от ЕС. Изтеглете пълната програма тук.

Как да участвате?

Събитието ще се проведе в хибриден формат, с livestream в Zoom. Работният език е английски.

Регистрацията е безплатна, но задължителна на този линк. Всички регистрирани участници ще получат данни за вход няколко дни преди събитието.

Данни за контакт: bogdan.stanciu@clujmet.ro

Свързани